Aleksandar Vučić / - FOTO: FACEBOOK
05/09/2024 u 10:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vučić: Hvala Putinu na pozivu, ali tada imamo važne goste iz inostranstva

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je prije desetak dana dobio poziv predsjednika Rusije Vladimira Putina da se pridruži samitu BRIKS-a koji se održava u periodu od 22. do 24. oktobra u Kazanju, ali je naveo da će tada imati važne goste iz inostranstva.

- Imamo mnogo važnih posjeta, kako to klinci kažu – gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRIKS-a na pozivu i predsjedniku Putinu. Imamo i Njujork, i već sada znam da ću imati razgovore sa najmanje šest predsjednika i sa najmanje sedam ili osam premijera na marginama sjednice generalne skupštine UN, rekao je Vučić novinarima.

On je naveo i da Beograd obilježava 80 godina od oslobođenja 20. oktobra, dodajući da će tada biti priređeni brojni programi i planovi.

- Ne zaboravite da je 80-godišnjica oslobođenja Beograda 20. oktobra i Crvena armija je ta koja je najvećim dijelom uz pomoć naših trupa oslobodila Beograd i donijela slobodu našoj zemlji zajedno i sa Rusijom i svima drugima koji su učestvovali u oslobađanju, rekao je Vučić.

Vulin sa Putinom: Republika Srpska je predmet naše velike brige

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 05:29