/ foto: jutjub skrinšat GIBONNI
21/08/2023 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zakazan drugi koncert Gibonnija u Beogradu

Mnogobrojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i verna raspjevana publika, potvđuju uspješnost njegove višedecenijske karijere

Zbog velikog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Gibonni, odžaće još jedan koncert u Beogradu, 22. oktobra u Štark areni, najavili su organizatori.

Gibonni je nedavno objavio spot za peti singl ‘Mlijeko proliveno’ sa aktuelnog izdanja ‘U po’ ure’. Pjesma je već dobila svoju potvrdu na Gibonnijevim rasprodatim koncertima širom regije, a sigurni smo da će tako biti i na druženju sa beogradskom publikom na koncertima 20. i 22. oktobra u Štark areni sa početkom u 20 časova.

Mnogobrojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i verna raspjevana publika, potvđuju uspješnost njegove višedecenijske karijere, ali kako i sam voli da kaže, pjesma publike na svim koncertima koje održava, njemu je najbolja potvrda da je dobro ono što radi, navode organizatori.

„Tempera“, „Činim pravu stvar“, „Mirakul“, „Libar“, „Oprosti“, „Posoljeni zrak i razlivena tinta“, „Judi, zviri i beštimje“, „Onako, od oka“, „Udica“, „Lažu fotografije“ samo su neke od onih pjesama zbog kojih se uvek traži karta više za njegove koncerte, koji su uvek posebni.

Gibonni je u Beogradu poslednji put nastupao 2016. u Sava Centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodata koncerta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 23:32