Francuska influenserka / - FOTO: NTO
19/09/2024 u 09:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Francuska influenserka o Crnoj Gori: Ovdje se ne osjećaš kao gost, već kao prijatelj

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, poznata francuska influenserka Manon Paskije (Manon Pasquier) boravila je u našoj zemlji od 12. do 16. septembra. Prema njenim riječima prirodne ljepote, kulturno istorijske znamenitosti i tradicionalno gostoprimstvo krase Crnu Goru.

- Ovo putovanje je više od turističke avanture, bilo je to otkrivanje zemlje izuzetne raznolikosti – od mirnih jezera do impozantnih planina. Navikla sam da putujem, ali nikada nisam vidjela mjesta poput ovih u Crnoj Gori - poručila je francuska influenserka koja ima oko četiri milliona pratilaca na društvenim mrežama.

U NTO ističu da je program posjete obuhvatio je Kolašin i Nacionalni park Biogradska gora, Virpazar i Skadarsko jezero, Podgoricu, te Cetinje, gdje je obišla Mauzolej na Lovćenu i Dvorac kralja Nikole.

- Svaka građevina i svaka staza na Cetinju priča priču o jednom narodu koji je ponosan na svoju tradiciju - kazala je Manon.

Popularna influenserka je obišla selo Lipovo gdje je imala priliku da uživa u lokalnim specijalitetima i druženju sa mještanima.

- Ovdje se ne osjećaš kao gost, već kao prijatelj. Ljudi u Lipovu su me primili sa toliko topline i srdačnosti, a ukus domaćih crnogorskih proizvoda je nešto što neću zaboraviti - kazala je ona.

image

Francuska infuenserka

- FOTO: NTO

Francusku influenserka najviše je osvojila vožnja brodom po Skadarskom jezeru.

- Bilo je jedinstveno iskustvo boraviti na tako mirnom i lijepom mjestu. Jezero je ostavilo na mene snažan utisak zbog netaknute prirode i raznih ptica koje su dodatno obogatile ovo mjesto - istakla je Manon.

Posljednji dan bio je rezervisan za vožnju biciklom, što joj je omogućilo da istraži Podgoricu i doživi grad iz potpuno novog ugla.

- Studijska posjeta francuske influenserke predstavlja značajan korak ka jačanju prisustva Crne Gore na francuskom tržištu koja uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, sa više od 3,4 miliona pratilaca na TikToku i preko 400.000 pratilaca na Instagramu, gdje redovno dijeli svoja iskustva sa putovanja. Ovo je dio šire strategije promocije naše zemlje u Francuskoj koja uključuje velike marketinške kampanje i učešće na prestižnim događajima, te je u toku predstavljanje Crne Gore na sajmu turizma Top Resa u Parizu - navode u NTO.

Pored NTO CG, podršku u organizaciji studijske posjete francuske influenserke pružili su: lokalne turističke organizacije Kolašina, Bara i Cetinja, Nacionalni parkovi Crne Gore, kao i hotel "Swissotel".

Crna Gora predstavljena kao savršena zemlja za putovanje u njemačkim medijima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 09:30