Šanta Panta otvorio manifestaciju / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć, DAN
27/07/2024 u 15:18 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Na nikšićkom izletištu organizovana manifestacija „Ajmo na Krupac“

U organizaciji Turističke organizacije danas je na najpoznatijem nikšićkom izletištu organizovana manifestacija „Ajmo na Krupac“.

Prva dva sata najmlađe kupače zabavljao je poznati dječiji zabavljač Radojica Stanković, alijas Šanta Panta, zatim je Krupačkim jezerom organizovana plovidba čamcima i u saradnji sa SRK „Nikšić“ mala školica pecanja. Obradom starih i stranih pjesama, mladi podgorički rok sastav „Sax Offenders“ u blizini plaže zabavljaće brojne posjetioce.

image

Jezero Krupac

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć, DAN

Direktor Turističke organizacije Mitar Barać je podsjetio na značaj Krupca, kada je u pitanju razvoj turizma u Nikšićkoj opštini

– Prošle i ove godine imamo zaista dobru kupališnu sezonu jer je nivo odličan, a voda čista kao glavni preduslov za posjetu jezeru Krupac. Posebno nam je drago što se na krupačkoj plaži može vidjeti dosta stranih turista. Moram istaći da je na ovom mjestu dobro zaživjela i turistička privreda. Ovo je druga godina manifestacije „Ajmo na Krupac“, a cilj nam je da sa nekim novim sadržajem animiramo što više turista sa programima za djecu i odrasle. Želim da se zahvalim Sportsko-ribolovnom društvu“Nikšić“, koje nam je izašao u susret oko organizacije školice pecanja – rekao je Barać, koji se osvrnuo na dosadašnju uspješnu turističko-zabavnu sezonuu Nikšiću.

image

Mitar Barac

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć, DAN

– Mi smo još prošle godine počeli da najavljujemo nikšićko festivalsko ljeto i za sada sve protiče u najboljem redu, jer već je bilo nikoliko događaja koji su bili fenomenalno posjećeni, a to su koncerti grupa „Zoster“, i „Ortodox Kelts“. Pred nama je i „For bluz rok festival“ grupa, „Hladno Pivo“, Rambo Amadeus i naravno Lake Fest i Bedem Fest. Ovogodišnju sezonu završavamo 31. agusta festivalom „Korzo“ i nastupom grupe „Piloti“ i legendarnog Kikija Lesendrića – istakao je Barać.

(FOTO) Prazne ležaljke na barskim plažama: Ima ljudi, ali nema se para za mobilijar

Na opšte oduševljenje najmlađih posjetilaca, dječiji zabavljač Radojica Stanković  otvorio je manifestaciju „Ajmo na Krupac“.

image

Jezero Krupac

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć, DAN
image

Jezero Krupac

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć, DAN
image

Jezero Krupac

- FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć, DAN

– Na poziv Turističe organizacije i direktora Mitra Baraća, kao neko koga djeca vole i ko djecu voli, rado sam se prihvatio poziva da otvorim ovu turističu manifestaciju. Danas će najmlađi posjetioci i njihovi roditelji imati šta čuti i vidjeti – rekao je Stanković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. septembar 2024 19:06