/ FOTO: TO BAR
28/11/2023 u 15:54 h
D.S.D.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TO Bar promovisala ponudu destinacije i novogodišnjeg programa u regionu

Četrnaesti Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma na Šumadija sajmu u Kragujevcu trajao je od 23 - 25. novembra i okupio preko 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Srbije, Republike Srpske i Mađarske

Turististička organizacija Bar promovisala je ponudu destinacije i novogodišnjeg programa na sajmu u Kragujevcu i na dva promotivna događaja u Tirani i Prištini.

Četrnaesti Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma na Šumadija sajmu u Kragujevcu trajao je od 23 - 25. novembra i okupio preko 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Srbije, Republike Srpske i Mađarske.

Turistička ponuda Bara predstavljena je na zajedničkom štandu sa drugim lokalnim turističkim organizacijama, a promovisane su atrakcije grada,,na dvije čarobne obale”. Najveće interesovanje vladalo je za sedmodnevni novogodišnji program koji će trajati od 27. decembra do 2. januara, a u okviru koga će nastupiti Lepa Brena i 26 izvođača iz Crne Gore i regiona.

Značaj sajma u Kragujevcu prepoznao je i hotel “Princess”, koji je nastupio zajedno sa TO Bar.

U okviru promotivne kampanje na tržištu regiona, promovisani su turistički potencijali destinacije i novogodišnji program na trgu u Tirani 24. novembra i u “Priština mallu” dan kasnije. Promotivni događaji su bili u organizaciji NTO CG.

- Tržišta Srbije, Kosova i Albanije su za nas značajna emitivna tržišta sa kojih tradicionalno imamo veliki broj posjetilaca tokom čitave godine. Sa ciljem jačanja turističkih veza i promocije bogate ponude naše destinacije, i u narednom periodu organizovaćemo niz događaja, prezentacija i kampanja kako bismo privukli pažnju potencijalnih posjetilaca - kaže se u saopštenju kojeg potpisuje Stručna služba TO Bar.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 19:23