Јаз / - PORTAL DAN
08/06/2022 u 10:44 h
Mirjana PopovićMirjana Popović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Плажом Јаз одјекивале четничке пјесме

Са јаких звучника у периоду од више од пола сата чула се пјесма „Спрем`те се спрем`те четници“

Купаче на будванској плажи Јаз шокирао је пролазак двије педалине са којих је са звучника пуштана музика. Са јаких звучника у периоду од више од пола сата чула се пјесма "Спрем`те се спрем`те четници“, и много других уз сценографију са српском заставом.

Очевици који су снимили видео, кажу да су запослени у оближњем угоститељском локалу педалинама превозили сунцобране од отвореног плажног бара „Једро“, крећући се удесно све до краја плаже.

- Превозили су сунцобране са педалинама, пуштали четничке пјесме и махали заставом. Ми смо редовно на тој плажи, нисмо досад доживјели овакву провокацију. Да ли је могуће да се ово дешава у Боки которској? Послодавац који врши угоститељске услуге на плажи дозвољава својим радницима да ово чине. Треба га казнити и најоштрије осудити, апелују свједоци овог догађаја.

На ову најпознатију бокељску плажу породично долазе многи људи од Котора и Тивта до Будве и околних мјеста, а наравно и гости са стране, те овакво понашање домаћина може негативно утицати на туристичку посјету.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:15