/ - FOTO YOUTUBE
19/04/2022 u 21:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Туристичка организација Бар представила нови спот

Они су казали да савремени туриста, посебно из западних држава Европе, преферира одмор који је много садржајнији од сунчања и купања

Туристичка организација Бар снимила је нови спот "Активни одмор", који туристима на сликовит начин презентује понуду тог града, када је ријеч о активном одмору. Из ТО Бар су навели да континуирано унапређују промотивне активности.

Они су казали да савремени туриста, посебно из западних држава Европе, преферира одмор који је много садржајнији од сунчања и купања.

- Барска општина и у том смислу има значајне и атрактивне потенцијале, како на морској, тако и језерској обали- каже се у саопштењу ТО Бар.

Наводи се да спот, који је ТО снимила са провјереним партнером, реномираном "Бубуљ" продукцијом, открива, можда, до сада, још недовољно истражене плаже, увале и стјеновите усјеке на двије обале, али и залеђе и све оно што туристи могу доживјети у Бару.

- Спот "Активни одмор у Бару" открива љепоте нетакнуте природе, кроз крстарења језерском и морском обалом, могућности кајакарења, једрења, роњења и спортског риболова, а за оне авантуристичког духа, жељних додатног адреналина, презентира и чари кањонинга, пјешачења и планинарења, уз стазе које пружају незаборавне утиске и ужитке- каже се у саопштењу.

Како се наводи, уз хикинг, захтјевним и мање захтјевним рутама, туристи могу уживати у нестварно лијепим предјелима у залеђу барске општине на бициклу, све популарнијем превозном средству, које је синоним за здрав начин и стил живота.

Из ТО Бар су додали да ће потенцијални посјетиоци града под Румијом, кроз тај спот, спознати љепоту тог града и увјерити се у неслућене могућности за добар провод и активан одмор, какав намеће брз, стресан и све динамичнији живот.

"Овдје за собом могу оставити све бриге, незадовољства и доживјети потпуну релаксацију и срећу које доноси овакав вид одмора", наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:28