/ -FOTO: Ž.Š.
07/10/2022 u 16:10 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Djeca iz nikšićkog vrtića posjetila Opštinu

Osnovni cilj Opštine je, istakao je Vuković, da stvori bolje uslove života generacijama koje dolaze

Predsjednik Skupštine opštine Nikšić I sekretarka Skupštine opštine Ivana Šljukić bili su domaćini djeci iz trosatnog programa Vaspitne jedinice “Kosovka djevojka”.

Vuković je kazao da je lokalna samouprava, između ostalog, akcenat stavila na izgradnju novih i renoviranje postojećih igrališta za djecu, istakavši da uskoro kreće izgradnja novog igrališta u Gradskom parku.

Osnovni cilj Opštine je, istakao je Vuković, da stvori bolje uslove života generacijama koje dolaze i pretpostavke da Nikšićanke i Nikšićani ostaju, rade i stvaraju u svom rodnom gradu.

Vaspitač Stana Medojević pročitala je pismo roditelja koji pitaju da li postoji mogućnost da Opština opredijeli prostor za trosatni program, budući da sada dijele vaspitne jedinice sa drugim vaspitnim programima. Vuković je pojasnio da je Opština voljna da pomogne slične inicijative, te da je neophodno da se pokrenu određene procedure kako pokušali pomenuti problem da riješe.

“Ovo je dom svih građana Nikšića. Kad god prođete pored ove zgrade, znajte da je to vaše, i da smo mi koji smo ovdje na određeno vrijeme tu da vas saslušamo i pokušamo pomoći, poručio je Vuković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
NIKSICDJECAVRTIĆ
26. april 2024 07:25