/ Air Montenegro
14/10/2022 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Er Montenegro pridružuju se obilježavanju Mjeseca borbe protiv karcinoma dojke

Cilj nam je da podižemo svijest svih naših putnika o važnosti ove teme. Zato ćemo, tokom svih naših letova pozivati sve dame da brinu o svom zdravlju i pođu na pregled, kazali su iz kompanije

Nacionalna avio-kompnija Er Montenegro i ove godine pridružiće se obilježavanju ružičastog oktobra, Međunarodnog mjeseca borbe protiv karcinoma dojke.

Kabinsko osoblje nacionalne avio-kompanije u oktobru će na uniformama nositi ružičastu vrpcu, simbol kojim ukazuje na važnost redovnih pregleda Tokom oktobra.

- Cilj nam je da podižemo svijest svih naših putnika o važnosti ove teme. Zato ćemo, tokom svih naših letova pozivati sve dame da brinu o svom zdravlju i pođu na pregled - kazali su iz kompanije Er Montenegro.

Oni su naveli da je praksa pokazala da je prevencija najbolji lijek i da su redovni godišnji pregledi spasili mnoge živote.

"Želimo da, svojim doprinosom, promijenimo statistiku i podržimo žene da im pregledi budu zdravstveni imperativ kako bi još dugo svaka od njih bila važan dio našeg društva“, poručili su iz kompanije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 23:26