Vladimir Martinović / - FOTO: MINISTARSTVO TURIZMA, EKOLOGIJE, ODRžIVOG RAZVOJA I RAZVOJA SJEVERA
04/02/2024 u 11:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Martinović: Zgroženi smo besprizornošću krivolovaca, nadležni da kazne napadače

Neustrašive pripadnike Službe zaštite Ministarstvo će nagraditi za pokazanu hrabrost i nadasve profesionalno postupanje, poručio je Martinović

Ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović najoštrije je osudio napad na nadzornike Službe zaštite na Skadarskom jezeru koje su sinoć napali krivolovci.

- Nakon objavljenog jezivog snimka pokušaja povređivanja nadzornika Službe zaštite na Skadarskom jezeru, zgroženi besprizornošću napadača - krivolovaca koje je moglo dovesti do nesagledivih poslejdica, najostrije osuđujemo ove i sve slične aktivnosti i pozivamo nadležne institucije da preduzmu sve mjere da se pronađu i kazne počinioci ovog djela - naveo je u Martinović u saopštenju.

Kako je istakao, teško je naći adekvatne riječi za ove i sve one koji su do sada vršili ovakva nedjela, zbog čega će, najavljuje Martinović, Ministarstvo učiniti sve da pomogne JP Nacionalnim parkovima Crne Gore da se izbori sa ovim i ovakvim problemima.

- Neustrašive pripadnike Službe zaštite Ministarstvo će nagraditi za pokazanu hrabrost i nadasve profesionalno postupanje - poručio je Martinović.

(VIDEO) Dragićević: Napadnuti zaštitari NP Skadarsko jezero, tukli ih veslima

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:46