/ - FOTO: LAZAR RUžIć
08/06/2023 u 09:10 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Po 200 eura za policajce angažovane za Dan nezavisnosti i inauguraciju

Uprava policije obezbjeđivala je svečanosti koje su se održale 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, provodom obilježavanja Dana nezavisnosti i 20. maja, povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić će u saglasnosti sa Ministarstvom finansija, a na predlog direktora Uprave policije Nikole Terzića, odobriti isplatitu od po 200 eura službenicima koji su bili angažovani po planu obezbjeđenja proslave Dana nezavisnosti i Inauguracije predsjednika države, saznaje nezvanično portal Dan.

Podsjećamo, Uprava policije obezbjeđivala je svečanosti koje su se održale 19. maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici, provodom obilježavanja Dana nezavisnosti i  20. maja, povodom inauguracije Predsjednika Crne Gore. 

Iz UP su tada kazali da su ove aktivnosti, čijoj je realizaciji su prethodile detaljne pripreme i temeljno planiranje, pokazale da Uprava policije ima stručne, kompetentne i profesionalne ljudske kapacite i materijalne resurse, da realizuje ovako ozbiljne i slične bezbjednosne zadatke.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 07:16