Jakšić Stojanović u Gusinju / - MPNI
11/09/2024 u 22:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Potpisan Memoranduma o saradnji između Ministarstva prosvjete i Opštine Gusinje

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović je danas posjetila Opštinu Gusinje i sa gradonačelnikom, Sanelom Balićem obišla JU OŠ "Džafer Nikočević", objekat Područnog odjeljenja JU Srednje mješovite škole,,Bećo Bašić", kao i vaspitnu jedinicu JPU " Dječji vrtić".

- Na sastanku je dogovoreno potpisivanje Memoranduma o saradnji između Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Opštine Gusinje, na osnovu odluke Vlade Crne Gore, kako bi se što prije pristupilo zajedničkoj realizaciji projekata u oblasti unapređenja kvaliteta obrazovne infrastrukture u ovoj opštini koji podrazumijeva izgradnju fiskulturne sale koja predstavlja jedan od najvećih problema za djecu i mlade, a za koju će podršku dati i Ministarstvo sporta i mladih, kao i dogradnju vrtića, navodi se u saopštenju MPNI.

image

Jakšić Stojanović u Gusinju

- MPNI

Posebna pažnja u narednom periodu posvetiće se unapređenju uslova u postojećim školskim ustanovama - kako u matičnoj školi, tako i u područnim odjeljenjima kako bi učenici ove opštine imali adekvatne uslove za školovanje.

Jakšić Stojanović sa delegacijom UNICEF-a: Reforma obrazovnog sistema od suštinskog značaja za napredak Crne Gore ka članstvu u EU

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 23:45