Milojko Spajić / - GOV.ME
05/05/2024 u 08:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru, uz želju da ovi blagi dani donesu radost i mir.

- U ime Vlade Crne Gore i svoje lično, najiskrenije vam čestitam najveći hrišćanski praznik, koji nas svojom simbolikom upućuje na napredak i prevazilaženje postojećih ograničenja, na podvig koji podrazumijeva ličnu hrabrost i odlučnost, ali i samilost i ljubav, istakao je Spajić. 

Poželio je građanima da ovi blagi dani, obilježeni nadom, vječnim životom, trijumfom dobrote nad silom i milosrđa nad porugom – donesu radost i mir u domove.

- Anaše društvo neka još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom” navodi se u čestitki premijera povodom najvećeg hrišćanskog praznika. Siguran sam da će univerzalno hrišćansko učenje o vrlinama i čojstvu, kojim su prožeti naši nacionalni običaji, tradicija i kultura, nastaviti da inspiriše i podstiče nadolazeće generacije za čiju se evropsku perspektivu zalažemo”, zaključuje se u čestitki.

Čestitke povodom Vaskrsa

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 08:28