Milojko Spajić / - PRINTSCREEN/SKUPšTINA CRNE GORE/YOUTUBE
17/09/2024 u 10:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spajić: Proaktivnim djelovanjem Žabljak pokazuje privrženost integracionom procesu

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić čestitao je građanima i građankama Žabljaka 17. septembar, Dan opštine.

- Činjenica je da je Crna Gora država u kojoj se između opština i regija ubrzano razvija zdrava konkurencija i nadmetanje u ekonomskom progresu. Razvojem i jačanjem infrastrukturne mreže, siguran sam da će, u bliskoj budućnosti, više naših gradova sjeverne regije ozbiljno konkurisati da ponese epitet glavnog centra crnogorskog zimskog i cjelogodišnjeg turizma- napisao je premijer Spajić u čestitki upućenoj predsjednicima Opštine i Skupštine Opštine Žabljak Radošu Žugiću i Ivanu Popoviću.

Kako bi Žabljak ostao na liderskoj poziciji potrebno je u kontinuitetu ulagati dodatni trud u održivom korišćenju bogatog potencijala, naročito u oblasti prostornog planiranja, šumarstva, energetike, vodoprivrede i stočarstva.

Čestitke povodom Dana opštine Žabljak

- Dosljedno slijedeći zvaničnu agendu i politike Vlade, proaktivnim djelovanjem Žabljak pokazuje privrženost integracionom procesu. Siguran da ćemo nastaviti kontinuirani rast lokalne i nacionalne ekonomije, jačajući institucije, pridržavajući se evropskih vrijednosti, principa i standarda- zaključio je Spajić.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

17. septembar 2024 10:51