Грађански покрет УРА / - фото: УРА
27/10/2022 u 15:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

URA: Mislov do biće saniran, ispunili smo obećanje

Kako dodaju, pravovremeno zalaganje URE u ovom smijeru rezultiralo je obezbjeđivanjem sredstava od strane Vlade, što je značajan doprinos ka poboljšanju ekoloških standarda u Crnoj Gori

Na današnjoj sjednici Vlade Crne Gore odobrena su sredstva u iznosu od 400.000 eura za sanaciju deponije Mislov do u Nikšiću, što je bilo jedno od prioritetnih obećanja Građanskog Pokreta URA u Nikšiću, navode u ovoj partiji.

- Nikšićka URA je u više navrata ukazivala na važnost riješavanja problematike ekološkog incidenta, koji predstavlja ekološku crnu tačku, ne samo za Opštinu Nikšić već i čitavu zemlju. Uz mnogobrojna oglašavanja u javnosti o tome, pred lokalne izbore u Nikšiću, građanima su dali obećanje da će se ovaj problem riješiti, čiji prvi korak ka realizaciji vidimo danas, dodaju oni.

Kako dodaju, pravovremeno zalaganje URE u ovom smijeru rezultiralo je obezbjeđivanjem sredstava od strane Vlade, što je značajan doprinos ka poboljšanju ekoloških standarda u Crnoj Gori.

- Činjenica je da Građanski pokret URA de facto radi na riješavanju svih problema koji se decenijama guraju pod tepih od strane onih koji su u prethodnom periodu rukovodili crnogorskim opštinama, ali i državom, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 23:32