/ FOTO: LAZAR RUŽIĆ
20/01/2023 u 15:56 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vakcinalni punkt Univerzitetski centar od ponedjeljka zatvoren

Kovid vakcinalni punkt Univerzitetski centar biće zatvoren od ponedjeljka, a imunizaciju protiv koronavirusa sprovodiće timovi izabranih doktora za odrasle, saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica

Kovid vakcinalni punkt Univerzitetski centar biće zatvoren od ponedjeljka, a imunizaciju protiv koronavirusa sprovodiće timovi izabranih doktora za odrasle, saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Iz te zdravstvene ustanove su kazali da su tu odluku donijeli uz saglasnost Ministarstva zdravlja, jer je Crna Gora država sa najmanjim brojem inficiranih na dnevnom nivou, kao i zbog pojačanja redovnog procesa rada i racionalizacije ljudskih resursa.

“Od ponedjeljka zatvara se COVID vakcinalni punkt Univerzitetski centar. Imunizaciju protiv koronavirusa će sprovoditi timovi izabranih doktora za odrasle”, kaže se u saopštenju Doma zdravlja.

Kako se navodi, pacijenti zainteresovani za vakcinaciju treba da se jave svom izabranom doktoru za odrasle, koji će ih upututi na koji način da obave imunizaciju.

Iz Doma zdravlja su naveli da će se imunizacija obavljati radnim danima od sedam do 21 sat.

“Gađani se mogu bez prethodnog zakazivanja termina vakcinisati raspoloživim dozama vakcina proizvođača Fajzer za primo dozu, Fajzer dvokomponentni kao buster doza, Sinofarm”, rekli su iz Doma zdravlja.

Iz podgoričkog Doma zdravlja su poručili da će njihovi zaposleni i dalje nastaviti da pružaju pravovremenu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu građanima, uprkos svakodnevnim izazovima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 06:28