Demokratska partija socijalista / - DPS
03/11/2023 u 11:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS Nikšić: Od velikih obećanja od strane vlasti, radnici Željezare dobili otkaze, a fabrika blokiran račun

Istim putem, kako kažu, ide i fabrika Beluga, koju su ova gospoda, takođe, pompezno otvorila, a upozoravamo da je moguć identičan scenario i za Solar

Kao i sve što je radio tokom svog mandata ex premijer Abazović, "uz puno vriske, grananja, populizma, laži, desilo se i Željezari Nikšić", kazali su iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

- Sjetimo se samo prije par mjeseci spektakularnog kidanja lanaca od strane Abazovića, Kovačevića i Đukanovića, a sve u cilju simboličkog prikazivanja, ponovnog početka rada ove fabrike, dok danas imamo otpuštene radnike, zbog čije sudbine najiskrenije žalimo, jer su izigrani od strane pomenutih, dalje blokiran račun i potpuno neizvjesnu ili bolje reći izvjesnu budućnost firme - dodali su u saopštenju.

Istim putem, kako kažu, ide i fabrika Beluga, koju su ova gospoda, takođe, pompezno otvorila, a upozoravamo da je moguć identičan scenario i za Solar.

- Sve čega su se latila ova trojica, kao tri gusara, doživjelo je fijasko. Sreća po Crnu Goru i Nikšić, što je jedan pao, pa ostala dva. Idemo dalje - poručuju iz DPS-a.

     

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 01:33