Јаков Милатовић / - Влада ЦГ
26/06/2021 u 09:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Министар економског развоjа данас у Дубаиjу

Милатовић ће се састати са државном министарком за међународну сарадњу и генералном директорицом Експоа 2020 Дубаи Рим Ал Хашими и министром економиjе Уjединjених Арапских Емирата (УАЕ) Abdulla Bin Touq Al Mar

Министар економског развоjа Jаков Милатовић боравиће данас у званичноj посjети Дубаиjу.

Милатовић ће се састати са државном министарком за међународну сарадњу и генералном директорицом Експоа 2020 Дубаи Рим Ал Хашими и министром економиjе Уjединjених Арапских Емирата (УАЕ) Abdulla Bin Touq Al Mari.

“На позив директора за операциjе у одjељенjу за међународне учеснике Еxпо-а 2020 Дубаи Омара Схададеха, Милатовић ће посjетити Биро Експо 2020 Дубаи”, наводи се у саопштенjу Министарства.

То ће, како су казали, бити прва посjета представника Владе Црне Горе Бироу Експо 2020 Дубаи након прихватања позива за учешће 2016. године и потписиванjа уговора о учешћу 2018.

- Током боравка у Дубаиjу, Милатовић ће разговарати са извршним директором Инвестиционе корпорациjе Дубаиjа (ИЦД) Khalifa Al Daboos, као и извршним директором авио компаниjе Флај Дубаи Ghaith Al Ghaith”, додаjе се у саопштењу.

Млатовић jе у Дубаиjу боравити до уторка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 17:25