Oduzeta roba / - UPC
26/10/2023 u 13:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na Dobrakovu oduzet snus, duvanza nargile i sredstva za potenciju

Vrijednost je procijenjena na 20.592 eura

Na graničnom prelazu Dobrakovo jutros je oduzeta velika količina duvana za nargile, duvana za žvakanje (takozvani snus) i sredstava za potenciju “Kamagra”.

Odsjek za sprečavanje krijumčarenja trajno je oduzeo robu čiji je promet zabranjen i ograničen je trajno oduzeta, saopšteno je iz Uprave prihoda i carina (UPC).

Vrijednost je procijenjena na 20.592 eura.

image

Oduzeta roba

- UPC
image

Oduzeta roba

- UPC
image

Oduzeta roba

- UPC

Iz Odsjeka za sprečavanje krijumčarenja su kazali da su jutros na ovom graničnom prelazu zaustavili kamiona crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao crnogorski državljanin I. M. (31)

- Službenici Uprave policije su nadležnom dežurnom tužiocu u Bijelom Polju, koji je djelo kvalifikovao kao nedozvoljena trgovina, u redovnom postupku podnijeli krivičnu prijavu protiv gore navedenog lica. Uprava prihoda i carina i Uprava policije, u saradnji sa državnim tužilaštvom, kontinuirano sprovode aktivnosti usmjerene na suzbijanje i sprječavanje krivičnih djela nedozvoljene trgovine, identifikaciju lica koja učestvuju u lancu trgovine akciznim robama i suzbijanje sive ekonomije, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:24