/ - Фото: НТО
30/11/2021 u 14:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НТО учествује на пословној Б2Б радионици “Relauch ‘22” у организацији Удружења европских туроператора

Представник туроператора “Ники Глобал Инцоминг”, Низар Насир, истакао је да им је Црна Гора веома занимљива као МИЦЕ дестинација, те да сматрају да има велики потенцијал у овом сегменту

Национална туристичка организација Црне Горе представља туристичку понуду Црне Горе на он-лине Б2Б пословној радионици “Relauch ‘22”, коју организује Удружење европских туроператора  (ЕТОА).

Догађај је окупио око двеста педесет туристичких агената из земаља ЕУ, Јапана, Јужне Африке, Канаде, Кине, Аустралије и Нигерије.

Представници НТОЦГ одржали су састанке са осамнаест европских и свјетских труоператора, међу којима су били агенти туроператора “Марцо Поло Реисен Мüнцхен”, “Гуангзхоу Јоyтоур Интернатионал Травел Сервице Цо”, “Yанир Таилор Тоурс”, “Тоурама Воyагес Интернатионал”, “АЦИС/АИФС УК Лтд”, “Куони Тумларе бy ЈТБ”, “ЦТС Хоризонс”, “Ники Глобал Инцоминг” као и са америчким туроператором специјализованим за луксузна путовања “Артисанс оф Леисуре”, који је проглашен за један од најбољих свјетских туроператора од стране магазина “Травел + Леисуре”. Имајући у виду да већина поменутих  туроператора нема Црну Гору у својим програмима била је ово одлична прилика да се упознају са туристичком понудом дестинације, као и да се оствари неки вид сарадње.

Представник туроператора “Ники Глобал Инцоминг”, Низар Насир, истакао је да им је Црна Гора веома занимљива као МИЦЕ дестинација, те да сматрају да има велики потенцијал у овом сегменту.

-Планирамо да у мају идуће године кренемо са организацијом “инцентиве” путовања и довођењем већих органозованих група туриста у Црну Гору-казао је Насир.

Власник израелског туроператора “Yанир Таилор Тоурс”, Yанир Хороwитз,  који је већ имао прилике да посјети нашу земљу истакао је да је Црна Гора веома занимљива дестинација и да желе да прикажу туристима њену јединственост, културу и гастрономију.

Агент туроператора “Марцо Поло Реисен Мüнцхен”,  Биргита Спее, нагласила је да овај туроператор у својој понуди већ има организована групна путовања за Црну Гору, те да су заинтересовани за креирање програма за индивидуална путовања за следећу сезону.

Удружење европских туроператора (ЕТОА), које је организатор догађаја “Релауцх ‘22”, је непрофитно удружење које, поред туроператора, окупља и европске туристичке организације, хотеле, туристичке атракције и друге компаније које пружају услуге у области туризма, од гобалних брендова до независних локалних бизниса. Удружење броји 1200 чланова из 63 земље. Главни циљ удружења је бољи туризам у Европи, кроз рад са креаторима политика како би се обезбиједило одрживо пословно окружење и Европа остала конкурентна и привлачна за посјетиоце и резиденте.

Такође, ЕТОА нуди платформу за умрежавање кроз организацију Б2Б радионица широм Европе и у Кини, а током радионица на годишњем нивоу се одржи преко 46.000 састанака. Имају канцеларије у Бриселу и Лондону и представништва у Шпанији, Француској и Италији.

Најзаначајнији догађај који удружење организује је  “Тхе Глобал Еуропеан Маркетплаце”, који је одржан уочи сајма у Лондону,  док пословна Б2Б радионица “Релауцх ‘22”, на којој је ове године узела учешће Национална туристичка организација Црне Горе, представља  виртуелну форму овог догађаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:50