Pejović / Foto: IVAN PETROVIC-IPE
01/09/2022 u 15:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pejović o Radu Miloševiću: Neko od nas dvojice ne govori istinu, a javnost će brzo znati ko

Ukoliko se pokaže da je Uniprom radio u skladu sa zakonom, očekujem da Milošević neće dalje moći da bude pretpostavljeni zaposlenima, kazao je on

Veselin Pejović, vlasnik kompanije Uniprom tvrdi da je direktor Uprave carina i prihoda Rade Milošević naložio da se izvrši kontrola Unipromu u poslednje tri godine iako se ista vrši svakog mjeseca, što je i uslov za povraćaj PDV-a.

Saopštenje Pejovića prenosimo u cjelosti: 

Kako kontrola počinje u ponedjeljak, obavještavamo javnost da ćemo sačekati rezultat i ishod kontrole.

Ako se pokaže da je Uniprom u bilo čemu postupao nezakonito, ja kao vlasnik, jedini koji odlučuje pod takvom hipotekom, ne mogu biti cijenjen i poštovan kao poslodavac a preko leđa zaposlenih ne želim da ostvarujem profit što će značiti da se KAP tj. primarna proizvodnja zatvara.

Ukoliko se pokaže da je Uniprom radio u skladu sa zakonom, takođe očekujem da direktor Milošević neće dalje moći da bude pretpostavljeni zaposlenima u Upravi prihoda  i carina, niti da takav direktor poput njega može opstati na čelu tog organa.

I pored toga sto je naložio članovima koji će da rade kontrolu da se ne vraćaju u kancelarije dok „nešto ne nađu“, ipak ćemo sačekati rezultat ove misije, a misija je samo jedna- napraviti pritisak na privrednike.

Do tada, jedno je sigurno, jedan od nas dvojice ne govori istinu, a ubrzo će javnost znati ko je vlasnik istine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 20:29