/ - SRDJA BOLJEVIC
16/11/2021 u 14:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Прва банка: Спорна лица никада нису пословала са нама

Прва банка остаје на располагању државним органима како Црне Горе тако и других држава како би се утврдила истина у вези са овим наводима, наводе из Прве банке

"Прва банка" реаговала је на медијске наводе који су последњих дана објавили медији. Подсјећамо албански медији објавили су више текстова које ова банка сматра спорним.

- Информације које су се задњих дана појавиле у појединим медијима, у којима се у негативном контексту  помиње Прва банка, су апсолутна неистина и срачунати су на наношење штете банци и њеним акционарима, као  и стварање политичког амбијента који одговара онима који износе овакве неистине. Лица која се помињу у спорним текстовима никада нијесу пословала са Првом банком, нити их је било ко  препоручивао Првој банци. Поменути текстови се користе непотпуним цитатима и наводима чиме се ствара произвољан контекст и неодржива  тумачења што само по себи представља злу намјеру и као такво не испуњава право јавности на истину.  Прва банка остаје на располагању државним органима како Црне Горе тако и других држава како би се утврдила истина у вези са овим наводима- наводе из Прве банке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:57