/ FOTO ILUSTRACIJA: DAN PORTAL
26/07/2022 u 08:45 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prvi putnici iz Egipta stižu danas

Riječ je o direktnom redovnom čarter letu koji se realizuje u saradnji sa tur-operatorom Tishoury tours-om iz Kaira, i početkom saradnje sa tržištem Egipta

Prvi putnici iz Egipta, na letu nacionalne avio-kompanije To Montenegro iz Kaira, sletjeće danas na Aerodrom Podgorica. Za ovu sezonu planirano je devet letova - smjene svakog utorka od 26. jula do 20.septembra.

- Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović prisustvovaće dočeku prvih putnika iz Egipta, na letu nacionalne avio- kompanije To Montenegro iz Kaira, koji na Aerodrom Podgorica slijeće u 15.20- saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

Riječ je o direktnom redovnom čarter letu koji se realizuje u saradnji sa tur-operatorom Tishoury tours-om iz Kaira, i početkom saradnje sa tržištem Egipta.

- Uz ministra Đurovića, medijima će se obratiti izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Goran Jandreoski, vlasnik Tishoury tours-a Georges Ghobrial, finansijski direktor To Montenegro Nebojša Vuksanović kao i predstavnici Turističke organizacije Podgorice i lokalne agencije Montenegro Tourist Service DMC- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:22