Air Montenegro / FOTO: AIR MONTENEGRO
31/03/2024 u 19:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putovanja sa Air Montenegrom tokom ljetnje sezone - upoznajte destinacije

Iz Air Montenegra su saopštili da danaszvanično počinje IATA ljetnja sezona 2024.

-Podsjecamo da je Air Montenegro član IATA-e od avgusta prošle godine, pa shodno međunarodnim komunikacionim standardima, koristimo priliku da obavijestimo cijenjene putnike o predstojećim planovima letenja naše aviokompanije - navode u saopštenju.

Dodaju da vodeći računa o povećanoj tržišnoj tražnji, Air Montenegro je znatno proširio mrežu destinacija u predstojećem periodu, uvodeći četiri nove destinacije.

(FOTO) Preliminarni red letjenja tokom ljetnje sezone na Aerodromima Crne Gore

- Naši avioni će, u poređenju sa prethodnom turističkom sezonom, letjeti još i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi. Dakle, redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljacemo ka 17 destinacija. Sa aerodroma Tivat letjećemo  ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu, dok će se redovan saobraćaj iz Podgorice obavljati ka sledećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim - poručuju oni.

Detalji o letovima ka navedenim destinacijama i uslovima putovanja, dostupni su na kompanijskom websajtu, www.airmontenegro.com.

Ističu da osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprevoznika upotpuniće i charter letovi. Letjećemo ka više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim državama, Poljskoj, Izraelu i Jermeniji.

- Vjerujemo da će navedena ponuda predstavljati značajan podsticaj daljem turističkom razvoju naše zemlje, te da će godinu karakterisati, ne samo popunjeni kapaciteti tokom ljeta, vec i u periodu pred i post sezone.  U tom smislu, Air Montenegro daje doprinos uvodeći nove letove i intenzivirajući broj rotacija već od aprila, pa do novembra tekuće godine, uz mogućnost daljeg širenja mreže destinacija - navode oni.

Poručuju da turističkoj privredi Crne Gore, žele uspješnu ljetnju turističku sezonu, našim građanima da uživaju u njenim  benefitima, a turiste pozivamo da sa nama podijele nezaboravna iskustva i uživaju na letovima Air Montenegra.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:03