/ - Фото: Општина Бар
30/11/2021 u 13:00 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Савјет за економски развој подржао Нацрт буџета Општине Бар за 2022.

Током дискусије идентификовани су приоритетни изазови којима ће се локална управа позабавити у наредном периоду како би елиминсала бизнис баријере и додатно охрабрила развој бизниса у граду

Савјет за економски развој Општине Бар на редовној сједници разматрао је најважније документе у области економског развоја Општине Бар за наредну годину. Они су, у оквиру својих надлежности, анализирали Нацрт Буџета Општине Бар за 2022, као и Нацрт Програма уређења простора Општине Бар за 2022. годину.

Након опсежне и исцрпне дискусије чланова Савјета и анализе свих предности и изазова овако предложених најважнијих аката за развој економије у Бару, они су једногласно подржали Нацрт Буџета Општине Бар и Нацрт Програма уређења простора Општине Бар за 2022. годину. Током дискусије идентификовани су приоритетни изазови којима ће се локална управа позабавити у наредном периоду како би елиминсала бизнис баријере и додатно охрабрила развој бизниса у граду.

Сједници којом је пресједавала предсједница Савјета Анита Радуловић, присуствовао је и предсједник Општине Бар Душан Раичевић као и остали чланови савјета угледни привредници, предузетници, љекари и други истакнути појединци и представници предузећа из Бара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 22:58