/ фото: АРХИВА ДАН
06/12/2021 u 09:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Сјутра протестна вожња ауто-такси предузетника

Учесници протеста ће се окупити на платоу код Новог дуванског у Булевару Шарла де Гола, од десет до 11 сати- наводи се у саопштењу Струковног синдиката таксиста

Ауто-такси предузетници Црне Горе, чланови Струковног синдиката таксиста, одржаће сјутра протестну вожњу у Подгорици.

- Учесници протеста ће се окупити на платоу код Новог дуванског у Булевару Шарла де Гола, од десет до 11 сати- наводи се у саопштењу Струковног синдиката таксиста.

У 11 сати ће формирана колона кренути Булеваром Шарла де Гола, улицом Јосипа Броза, улицом Пете Пролетерске, Булеваром Светог Петра Цетињског, улицом Станка Драгојевића, гдје ће се колона зауставити.

- Представници Синдиката предаће дописе са захтјевима предсједнику Владе и министру финансија и социјалног старања. Затим ће колона такси возила са учесницима протеста наставити улицом Станка Драгојевића, Булеваром Ивана Црнојевића, улицом Марка Миљанова, улицом Братства и јединства, улицом 4. јула, до кружног тока на Забјелу, затим Булеваром Шарла де Гола, до мјеста поласка- наводи се у саопштењу.

Ту ће паркирати возила и затим пјешке се упутити испред зграде Управе прихода и царина и предати допис са захтјевима вршитељки дужности директорице и ту до краја радног времена сачекати одговоре по дописима.

- Зависно од одговора по предатим дописима, учесници протеста ће одлучити да ли се протести настављају и на који начин, до испуњења захтјева- додаје се у саопштењу.

Сходно епидемиолошким мјерама, у протесту ће учествовати 50 ауто-такси возила, исто тако испред зграде Управе прихода и царина, одговор по дописима ће чекати до 50 ауто-такси

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 00:51