Sa sastanka / - EPCG
29/09/2022 u 16:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Beogradu održan sastanak delegacije EPCG sa predstavnikom francuske EDF grupe

EDF (Électricité de France) je državna kompanija i jedna je od najvećih evropskih kompanija za proizvodnju električne energije, posluje u svim djelovima svijeta

U Beogradu je danas u prostorijama EPCG d.o.o. Beograd delegacija Elektroprivrede Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Odbora Direktora, Milutinom Đukanovićem održala sastanak sa predstavnikom EDF grupe Laurent Paganon, kojom prilikom su razmatrane mogućnosti za saradnju na nivou EPCG grupe i EDF-a, u vezi sa projektima iz obnovljivih izvora energije.

- Iskazan je obostrani interes za saradnju na svim nivoima, kako na navedenim projektima iz oblasti OIE, tako i za eventualnu saradnju i na polju trgovine električnom energijom. Zaključeno je da će se u narednom periodu intenzivirati razgovori i razmjena informacija na svim nivoima, saopšteno je iz EPCG.

Kako je pojašnjeno, EDF (Électricité de France) je državna kompanija i jedna je od najvećih evropskih kompanija za proizvodnju električne energije. EDF posluje u svim djelovima svijeta i bila je sastavni dio delegacije MEDEF-a (Francuskog poslovnog udruženja-Pokret Francuskih Kompanija) koja se nalazi u dvodnevnoj radnoj posjeti Republici Srbiji i regionu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 21:07