dusko jovanovic dvadeset godina od ubistva / - SRDJAN BOLJEVIC
17/07/2024 u 18:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Abazović: Crna Gora hrabro korača ka superfinalu nakon čega više ništa neće biti isto, već sve mnogo bolje

Politički lider GP Ura Dritan Abazović podržao je policijsku akciju "General" koju su organi bezbjednosti sproveli u saradnji sa međunarodnim partnerima.

- Pozdravljam današnju akciju “Genaral” koju su organi bezbjednosti Crne Gore sproveli zajedno sa međunarodnim partnerima FBI, DEA, AFP i EUROPOL. Ovo je očekivani nastavak aktivnosti koje imaju za cilj suzbijanje djelovanja organizovanih kriminalnih grupa u transnacionalnom kriminalu, koje imaju veliki uticaj i na mnoge društveno-političke procese unutar zemlje i regiona - napisao je na društvenoj  mreži X Dritan Abazović, lider GP URA.

Ujedno je i čestitao ljudima u SDT i SPO, glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću, šefu SPO Predragu Šukoviću, službenicima Finansijsko-obavještajne jedinice, kao i, kako je napisao, "nekolicini hrabrih pojedinica koji uporno rade na razotkrivanju najtežih krivičnih djela i lica povezanih sa njima".

- Ovo danas je još jedna zajednička pobjeda. Ruka pravde ne staje. Crna Gora hrabro korača ka superfinalu nakon čega u našoj državi više ništa neće biti isto, već sve mnogo bolje! Samo strpljivo i mudro - istakao je Abazović.

(VIDEO): Akcija "General": Počela saslušanja, istragom obuhvaćeni Mandić i Vulević, potraga za Delićem i Zvicerom

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. septembar 2024 19:25