Advokati Zoran Piperović  i Marko Milošević, pretres  ”ničije kuće”  / ZORAN PIPEROVIC I MARKO MILOSEVIC, NICIJA KUCA - LAZAR RUZIC
13/06/2024 u 11:47 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Advokat Milošević o "ničijoj kući": Predmet interesovanja SPO su sanitarije i fakture, sve je transparentno, Ivanović olakšava popis

Advokat Marko Milošević kazao je u izjavi za portal "Dan" da i tokom današnjeg pretresa "ničije kuće" njen vlasnik Vlada Ivanović transparentno pomaže službenicima Specijalnog policijskog odeljenja u popisivanju stvari.

- Pretres se nastavlja. Predmet interesovanja SPO, kao što sam i juče  rekao su sanitarije, česme, namješta.... Službenici SPO upoređuju fakture. Vrše popis onog što je zatečeno, šta je ugrađeno a šta nije... Vlasnik kuće Vladan Ivanović i danas pomaže i time što ukaže na koji predmet se odnosi određena faktura, skraćuje vrijeme pretresa koji bi sigurno danima trajao - kazao je advokat Marko Milošević.

Dodaje da to što Ivanović zna tačno na koju stvar se odnosi koja faktura govori o tome i potvrđuje to da je on vlasnik ove kuće.

Advokat Milošević je za portal Dan kazao da  je juče završeno 80 odsto pretresa pomenutog objekta i da očekuje da će kroz odrpilike tri sata SPO završiti ove aktivnosti.

(FOTO/VIDEO) SPO nastavlja pretres "ničije kuće"

Naglasio je da je i danas, kao i juče,  od strane vlasnika kuće sve transparentno pokazano službenicima SPO. Milošević je na pitanje portala Dan naglasio da tokom pretresa nije pronađena kikakva sporna dokumentacija.

-Pripadnici SPO kao da vrše popis stvari i porede da li je stiglo sve što je poručeno ili nije, ili ima nečeg što je višak -  smatra advokat Milošević.

Podsjećamo, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović kazao je prije nekoliko dana da su u predmetu poznatom pod nazivom "Ničija kuća" došli do interesantnih informacija pretresom određenog telefonskog uređaja.

(FOTO/VIDEO) SPO ušao u "ničiju kuću"

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević izjavio je ranije da se kuća pored vile “Gorica” gradi za predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, ali da se vodi na njegovog prijatelja Vladana Ivanovića.

To je Đukanović demantovao.

- Netačno je da je ta kuća u mom vlasništvu. Netačno je da smo ikada on i ja mogli razgovarati na tu temu, a njegov je umišljaj da smo prijatelji. On nikada nije bio dio toga kruga. Imam strogu selekciju prijatelja - kazao je ranije Đukanović.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:41