/ - DAN
06/06/2023 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Akcija „Tehnička ispravnost“: Iz saobraćaja isključeno 88 vozila

Uprava policije još jednom je apelovala na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju

U skladu sa mjerama i aktivnostima koje Uprava policije preduzima u cilju unapređenja stanja bezbjednosti drumskog saobraćaja u Crnoj Gori, službenici saobraćajne policije su izveli jednodnevnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom „Tehnička ispravnost“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, iz saobraćaja je isključeno 88 vozila.

- Kontrolisana su 702 vozila i vozača, na kontrolni tehnički pregled upućeno je 15 vozila, utvrđena je tehnička neispravnost 14 vozila prilikom tehničkog pregleda, te je iz saobraćaja isključeno 88 vozila. Sankcionisano je 97 vozača i izdato je 80 prekršajnih naloga za plaćanje novčane kazne. Podnijeto je 17 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka - dodaju u saopštenju.

Uprava policije još jednom je apelovala na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 22:56