Ilustracija / Foto: PEXELS
20/03/2024 u 12:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Akcija "FERAL": U Baru uhapšene četiri osobe zbog ulične prodaje narkotika

Na pet lokacija u Baru policija je danas, u akciji suzbijanje ulične prodaje droga, izvršila pretrese stanova i nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijela krivične prijave protiv pet osoba, od kojih su četiri uhapšene, dok je jedna osoba nedostupna nadležnim organima.

- Za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga sumnjiče se A.B. (19), P.G. (43), A.M. (39), P.P. (43) i V.M. (28). Pretresima prostorija koje koriste ova lica pronađena je određena količina opojne droge kokain i vage za precizno mjerenje. Tokom sprovođenja aktivnosti na ovom predmetu u prethodnom periodu, policija je na području Bara zaplijenila narkotike u 21 navrata i to marihuanu, amfetamin, kao i tablete buprenofina, ksanaksa i diazepama, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici zaduženi za borbu protiv kriminala Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, realizovali su višemjesečnu akciju kodnog naziva „FERAL“ koja je bila usmjerena na otkrivanje, sprečavanje i suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga na području Bara.

- Realizacija akcije „FERAL“ i procesuiranje osumnjičenih lica zbog ulične prodaje opojnih droga ili posjedovanja opojnih droga predstavlja još jednu potvrdu kontinuiranih aktivnosti sa konkretnim rezultatima koje službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar sprovode na polju suzbijanja ulične prodaje narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:14