Slavko Stojanović / - FOTO: LAZAR RUžIć
18/11/2023 u 20:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(FOTO) Stojanoviću i Baćoviću određeno zadržavanje do 72 sata

Saslušani u SDT-u

Bivšem direktoru Uprave policije (UP) Slavku Stojanoviću određeno je zadržavanje do 72 sata nakon saslušanja u SDT-u, potvrdio je njegov advokat Mihailo Volkov.

Stojanović je uhapšen jutros zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja u vezi sa švercom cigareta.

Specijalni tužilac Jovan Vukotić odredio je zadržavanje do 72 sata i Nikšićaninu Igoru Baćoviću. Baćović je uhapšen jutros u akciji u kojoj je uhapšen i bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović.

image
- FOTO: LAZAR RUžIć


Advokat uhapšenog Igora Baćovića, Ivan Šljukić, rekao je da je njegov klijent tokom saslušanja u SDT negirao krivicu, ali da mu je određeno zadržavanje do 72 sata. On je pojasnio da se Baćoviću na teret stavlja krivično djelo krijumčarenje.

image
- FOTO: LAZAR RUžIć


Podsjećamo, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su jutros Stojanovića, a u okviru iste akcije slobode je lišen i Igor Baćović iz Nikšića.

- Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje je lišilo slobode S.S.,bivšeg direktora Uprave policije i I.B. zbog osnova sumnje da su učinili krivična djela zloupotreba službenog položaja i krijumčarenje, saopštio je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Uhapšen bivši direktor policije Slavko Stojanović

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 17:49