Основно државно тужилаштво u Bijelom Polju / - Милован Нововић
13/09/2023 u 23:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bijelo Polje: Određeno zadržavanje osumnjičenom za pogibiju Beranca na Dobrakovu

On je, kako je precizirano u saopštenju bjelopoljskog ODT, osumnjičen da je učinio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja

Državni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Danilo Mrdak je, nakon saslušanja, odredio zadržavanje u trajanju do 72 sata osumnjičenom D. K. zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo J. V. (21) - navedeno je u saopštenju ovog tužilaštva.

On je, kako je precizirano u saopštenju, osumnjičen da je učinio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

- Iz krivične prijave i prikupljenih obavještenja proizlazi da je osumnjičeni D. K. 12. septembra u 14:23 sati ne pridržavajući se saobraćajnih propisa upravljao putničkim motornim vozilom marke "Audi A3" magistralnim putem iz pravca Barskog Mosta u pravcu Bijelog Polja, te dolaskom u mjesto Unevina, u opštini Bijelo Polje, izgubio upravljivost nad vozilom kada je napustio kolovoz, usljed čega se više puta prevrnuo sa vozilom, kojom prilikom je oštećeni J. V. zadobio teške tjelesne povrede od kojih je kod njega nastupila smrt, dok je oštećeni E. A. zadobio laku tjelesnu povredu - naveli su iz Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju.

Izviđaj je u toku, a o daljem toku postupka javnost će, kako dodaju, biti blagovremeno obaviještena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 09:48