Udes u Seljanovu / Patrola CG
11/08/2024 u 07:59 h
Marija PalibrkMarija Palibrk
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Drumovi odnose živote motociklista

Dvoјica motociklista izgubili su život početkom ovog mјeseca u dva odvoјena udesa na crnogorskim drumovima, u tivatskom naselju Seljanovo i u mјestu Vinicka kod Berana.

U više udesa u koјima su učestvovali vozači motora tokom samo četiri dana ovog mјeseca povriјeđeno јe nekoliko osoba.

Tridesetogodišnji motociklista N.C. poginuo јe 4.avgusta u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Berane–Andrijevica, u mjestu Vinicka. Dva dana kasniјe, u saobraćajnoj nesreći u Tivtu, u mjesto Seljanovo, nastradao јe državljanin Srbije D.D. (59), koјi јe upravljao motociklom.

Motociklista B.K. (34) iz Srbije povrijeđen je 4. avgusta u Sutomoru. Do nezgode јe došlo usled kontakta motocikla i "audiјa" kojim je upravljao M.V. (30) iz Bosne i Hercegovine.

U sudar tri automobila u Sutomoru povrijeđena jedna osoba

Motociklista V.H. (36) zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se 5.avgusta dogodila na putu Vilusi–Grahovo.

U saobraćajnoj nezgodi koja se 6. avgusta dogodila u Sutomoru, usljed kontakta automobila i motocikla, povrijeđen je S.Đ. iz Bara.

Motociklista iz Srbije stradao u Seljanovu

Dvije osobe povrijeđene su u udesu koji se 7. avgusta dogodio na lokalnom putu prema Čanju.

– U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobil marke "mercedes", kojim je upravljao Baranin A.D., i motocikl BMW, bjelopoljskih registarskih oznaka, koji je vozio D.V. Na mjestu suvozača bio je S.V. – saopšteno je tada iz policije.

Udes kod Čanja, dvije osobe povrijeđene

Najčešće zbog neprilagođene brzine, učestali su udesi u kojima učestvuju motociklisti, nerijetko sa smrtnim posledicama. Iz Uprave policiјe za "Dan" su u maјu ove godine saopštili da јe u poslednjih pet godina u našoј zemlji poginulo 30 motociklista, a od početka godine do maјa stradala su trojica. Uglavnom je riječ o mlađim osobama; jedan poginuli imao je 38 godina, drugi 34, a treći 27.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 20:45