Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
08/10/2023 u 11:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Herceg Novi: Zbog droge jedna osoba uhapšena, dvije će prekršajno odgovarati

Oduzeto skoro 30 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i manja količina prašksate materije za koju se sumnja da je kokain

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, sprovodeći pojačane kontrole, kod tri lica pronašli i oduzeli marihuanu i kokain.

- U petak veče, oko 21.00 čas policija je u mjestu Zelenika zaustavila vozilo marke „Fiat Punto“ podgoričkih registraskih oznaka u kojem su se nalazili D.P. (30) iz Herceg Novog i S.B. (28) iz Republike Srbije.Kontrolom je od D.P. oduzeto skoro 30 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i manja količina prašksate materije za koju se sumnja da je kokain, dok je kod S.B. pronađeno oko 11 grama marihuane i manja količina kokaina- saopšteno je iz policije.

Kako dodaju, kontrolom lica K.D.P (27) iz Herceg Novog policija je pronašla manju količinu marihuane.

- O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.P. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv S.B. i K.D.P. su podnijete prekršajne prijave zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 01:05