Budva, panorama / - ARHIVA DANA
05/08/2023 u 10:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jedna osoba uhapšena zbog tuče na šetalištu u Budvi, policija traga za još četiri

Grupa mladića preksinoć je napala M.P. koji je zadobio teške povrede

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su,preduzimajući mjere i radnje na identifikaciji osoba koje su fizički napala jednu osobu na šetalištu, uhapsili N.Z. (26) iz Republike Srbije, dok se za četiri osobe traga.

- Naime, 3. avgusta je Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Budva prijavljeno da je na šetalištu Slovenska obala ispred jednog ugostiteljskog objekta grupa mladića fizički napala M.P., zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela. M.P. je ovom prilikom zadobio teške tjelesne povrede - navode iz policije.

Preduzimanjem niza mjera i radnji na rasvjetljavanju predmetnog događaja pripadnici budvanske policije su identifikovali, locirali i ilišili slobode N.Z. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda, zajedno sa još četiri osobe.

Policijski sluzbenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju dalje mjere i radnje na lociranju i procesuiranju jos četiri osumnjičena lica koja su učestvovala u predmetnom krivičnom djelu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:15