/ FOTO SKRINšOT - MLADEN KAžANEGRA
20/02/2023 u 12:15 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kažanegra uhapšen zbog napada na mladiće, potraga za dvije osobe

Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom

Budvanin Mladen Kažanegra, odbornik DF-a, uhapšen je zbog sumnje da je nanio lakše povrede Stefanu Pekoviću i Božu Brnoviću, potvrđeno je nezvaničniza portal Dan iz policije. Kako nam je kazao izvor blizak istrazi, sumnja se da su četiri muškarca, od kojih su tri starija, mladiće napali zbog poručene pjesme. 

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K. Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom. Tada je sa lica mjesta doveden M.K. u službene prostorije, kojom prilikom su od njega prikupljena obavještenja na navedene okolnosti. Policija je obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od više osoba i izuzeli video nadzor u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, a preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede- navode iz policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, momci koji su napadnuti  bili su u društvu svojih majki. Nakon što se jedan od njih ustao i poručio navodno crnogorsku pjesmu, do njegovog stola je došao jedan od njih i polio ga pivom. Nakon toga je došlo do verbalne rasprave, nakon čega su u sukob se uključila još tri muškarca koja su napala mladiće koji su poručili pjesmu. 

Zatim je, kako se sumnja, grupa muškaraca fizički nasrnula na mladiće, jednoga udarivši flašom po glavi a drugoga čašom s leđa. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 03:33