/ ILUSTRACIJA - PHOTO BY MARKUS SPISKE ON UNSPLASH
07/02/2023 u 10:41 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kod državljanina Albanije pronađeno gotovo 50.000 eura

Službe granične policije na graničnom prelazu Sukobin – Murićani zaustavile su radi detaljne kontrole autobus međunarodne transportne linije, sa vozačem R.A.

Na graničnom prelazu ZGP Sukobin – Murićani policija je pronašla 48.100 eura, koje je vozač vozila, državljanin Albanije R. A., sakrio u torbu, kako ih ne bi prijavio po zakonskim propisima, saopšteno je iz albanske policije.

- Službe granične policije na tom graničnom prelazu u okviru plana mjera za sprečavanje prekograničnog kriminala na osnovu informacija dobijenih putem obaveštajnih struktura iz Republike Albanije, zaustavile su radi detaljne kontrole autobus međunarodne transportne linije, sa vozačem R.A.- ističu u saopštenju.

Kako su saopštili, službe Granične policije su prilikom provjere pronašle 48.100 eura, koje je vozač vozila, državljanin Albanije R. A., sakrio u torbu, kako ih ne bi prijavio po zakonskim propisima. Iznos novca oduzet je, kako kažu, kao materijalni dokaz.

- Nakon sprovedenih radnji, materijal je predat tužilaštvu na dalje postupanje- zaključuju u saopštenju, prenosi rtcg portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 09:36