Ilustracija / - UP
04/03/2024 u 07:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kolašin: Prekršajna prijava zbog zloupotrebe droga

Policija u Kolašinu pretresom jednog ugostiteljskog objekta našla je pvc pakovanje droge, za koju se sumnja da je kokain,nakon čega su testirana lica koja su se našla u blizini mjesta gdje je droga pronađena, a N.V. je bio pozitivan na testu.

Kako je saopšteno iz UP, kolašinska policija, prilikom vršenja službenih mjera i radnji u jednom ugostiteljskom objektu gdje je prethodno došlo do narušavanja javnog reda i mira, pronašla je pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga kokain, kao i novčanicu strane valute smotanu u rolnicu sa tragovima ove materije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, određena lica koja su se nalazila u blizini stola gdje je pronađena ova materija su testirani na prisustvo narkotika u organizmu, a kod N.V. je utvrđeno da je pozitivan na narkotike.

- Protiv njega je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 45 Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i on je uz prijavu priveden sudiji za pekršaje na dalje postupanje, navode iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:29