Policija, ilustracija / - UP
16/04/2024 u 09:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kolašin: Uhapšen osumnjičeni za paljenje vozila i napad na policajca

Kolašinska policija uhapsila je F.D. (34) iz Kolašina zbog sumnje da je zapalio vozilo "Audi A6", a potom kada je priveden u prostorije policije, napao je službeno lice.

- Policiji je u Kolašinu prijavilo jedno lice da mu je zapaljeno vozilo marke Audi A6, te da je požar lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja Kolašin. Sa prijavom je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta. U koordinaciji sa postupajućim tužiocem, a nakon izvršenog uviđaja, preduzete su dalje mjere i radnje u cilju identifikacije i lociranja izvršioca ovoga djela. Nakon prikupljenih obavještenja na zapisnik od nekoliko lica, kao i operativnim radom na terenu, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin iste večeri lišili su slobode lice interesantno za službu, F.D. (34) iz Kolašina, saopšteno je iz Uprave policije.

UP u protekloj nedjelji registrovala 71 krivično djelo

On se sumnjiči za krivično djelo izazivanje opše opasnosti.

- Osim toga, prilikom privođenja u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin, ovo lice je izvršilo i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Njemu je nakon saslušanja, postupajući tužilac odredio zadržavanje do 72 sata, navode iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:59