Ilustracija / - Ilustracija
28/02/2024 u 17:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Konzumirao drogu na plaži u Ulcinju, kažnjen sa 2.000 eura

Osim kazne, izrečena mu je i zaštitna mjera trajnog oduzimanja predmetne opojne droge, koja će se po pravosnažnosti rješenja dostaviti Upravi policije na postupak uništenja

Podgoričanin M.N. (1994) danas je proglašen krivim zbog posjedovanja narkotika i osuđen je na novčanu kaznu u iznosu od 2000 eura, kazao je Marko Đukanović, predsjednik suda za prekršaje u Budvi.

- Sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je po okončanom dokaznom postupku našla da su dokazani navodi optužnog akta Višeg državnog tužilaštva u Podgorici koje je okrivljenom stavilo na teret da je dana 10.septembra 2023.godine u ranim jutarnjim časovima na parking prostoru u zaleđu jedne ulcinjske plaže u svom vozilu posjedovao određenu količinu opoje droge kokain, kao i sintetičke droge MDMA, koju je u trenutku vršenja kontrole policijskih službenika i konzumirao - navodi Đukanović..

Osim kazne, izrečena mu je i zaštitna mjera trajnog oduzimanja predmetne opojne droge, koja će se po pravosnažnosti rješenja dostaviti Upravi policije na postupak uništenja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:34