Policija, ilustracija / - UP
24/07/2024 u 16:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Krivična prijava protiv tri osobe zbog oštećenja vrata u KBC Berane

Iz Uprave policije Crne Gore saopštili su da je predata krivična prijava protiv tri osobe, osumnjičene da su oštetili vrata na Kliničkom bolničkom centru Berane.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, Odjeljenja bezbjednosti Berane su podnijeli krivičnu prijavu protiv tri lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari u saizvršilaštvu, na štetu Kliničko-bolničkog centra Berane - navode iz UP.

Identifikovana osoba za izazivanje požara na Gorici

Policija navodi da se sumnja da  su F.S. (21), Š.B. (23) i maloljetno lice (15)  izvršili krivično djelo na način što su 16. jula, nakon svađe sa licima koja su primljena na ukazivanje ljekarske pomoći nakon fizičkog sukoba više lica u naselju Riversajd u Beranama, u hodniku ove zdravstvene ustanove, nasilno pokušali da uđu u salu za hospitalizaciju pacijenata.

-Tom su prilikom ova tri lica udarala nogama i metalnim cijevima u vrata pomenute, kao i prostorija za medicinsko osoblje, na taj način prouzrokujući oštećenja na vratima u vidu loma i habanja - zaključuju u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 05:55