Oprezno u saobraćaju / - UPRAVA POLICIJE
25/09/2024 u 14:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Krivične prijave protiv dvije osobe zbog nelegalne gradnje u Nikšiću

Službenici policije Crne Gore predali su krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog nelegalne gradnje u Nikšiću.

- Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv D.Đ. (51) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje, na način što je kao investitor u mjestu Ozrinići, opština Nikšić,  otpočela gradnju objekta početkom jula 2024. godine,  bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje iz Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Takođe, policijski službenici su Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv D.L. (65) iz Nikšića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje.

- T ako što je 2023. godine u  Grahovu, opština Nikšić,  započeo građenje objekta bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje shodno Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata. Službenici Regionalnog centra bezbjednosti,,Zapad“ nastavljaju aktivnosti na suzbijanju i otkrivanju krivičnih djela protiv životne sredine, a koja se odnose na oblast nelegalne gradnje na teritoriji Crne Gore - zaključuju u saopštenju

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 14:23