/ - БУДО СИМОНОВИЋ (arhiva)
09/03/2022 u 11:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кривичне пријаве против пет особа: Нелегалног заузели земљиште на Ади Бојани?

Ова лица су како се сумња, у периоду од 2010. до 2019. године, заузимала земљиште на лијевој обали Аде Бојане и на тим земљиштима изграђивали објекте без одобрења

Припадници полиције у Улцињу су против пет особа поднијели кривичне пријаве за пет кривичних дјела противправно заузимање земљишта, док ће једна особа кривично одговарати за кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. 

-Основном државном тужилаштву у Улицињу полиција је поднијела кривичне пријаве против Л.Б. (30), Г.П. (41), Н.В. (51), С.В. (49) и Д.В. (41), сви из Улциња, због сумње да су извршили пет кривичних дјела противправно заузимање земљишта.  Ова лица су како се сумња, у периоду од 2010. до 2019. године, заузимала земљиште на лијевој обали Аде Бојане, односно у зони Морског добра, и на тим земљиштима изграђивали објекте без одобрења надлежног државног органа- наводе из Управе полиције.

Надаље, улцињска полиција је поднијела кривичну пријаву против Е.И. (16) из Улциња због сумње да је извршио кривично дјело неовалшћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. 

Е.И. је, приликом контроле од стране службеника полиције, одбацио паковање са садржајем марихуане, коју је претходно купио од непознатог лица. Пронађено је око 30 грама марихуне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 18:50