Lazović ( / - LAZOVIć (FOTO: TVCG)
29/09/2023 u 14:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lazović: Abazoviću naređeno da onemogući formiranje vlade, on je počasni prevarant

On je patološki lažov, svjetski manipulator, počasni prevarant i sprovori misiju od prije tri godine, kada je dobio zadatak da ostane što duže na vlasti i razori institucije sistema i državu, kazao je Lazović

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović rekao je nakon suđenja u Osnovnom sudu u Ulcinju da je "posljednjih dana džabe krečio nesrećni premijer", javlja portal RTCG, TVCG.

Zoran Lazović je kazao da na njegovim rukama nikada nije bilo ni grama krvi, heroina ili kokaina niti jedan džoint, niti kod členova njegove porodice ili prijatelja.

(VIDEO) Abazović nakon suđenja: Ovi ljudi su vrh kriminalne piramide

-Džabe je krečio prethodnih dana nesrećni premijer. Razlog zašto sam tu je i da se sretnem sa njim jer je prije neki dan izjavio žaljenje što je odloženo suđenje i što me ne može vidjeti. Evo vidio me danas i nije imao hrabrosti da mi se lično obrati. Nadam se da ćemo se sresti 5. oktobra, pa da će tada to uraditi. On je patološki lažov, svjetski manipulator, počasni prevarant i sprovodi misiju od prije tri godine, kada je dobio zadatak da ostane što duže na vlasti i razori institucije sistema i državu- kazao je Lazović.

To čini, kako je dodao, uz krilaticu ‘laži lažo da se veselimo‘, jer je to njegov stil.

-Danas ste vidjeli cirkusanta samo je scena falila. Izvinjavam se građanima Ulcinja, jer su u vanrednom stanju zbog njegovog dolaska. Dovukao je toliko policije i samo je to falilo da zaokruži cjelokupnu situaciju-kaže Lazović.

Poručio je da Abazović barata operativnim podacima, ali mu poručuje da ima jače podatke od njega i da zna da je zadnji boravak u Beogradu pod plaštom predavanja na Pravnom fakzultetu, iskoristio da pođe na mrtvu javku i uzme pismo u kojem mu je naređeno da sve učini da onemogući formiranje nove Vlade, kako bi i zadnji zadatak ispunio, a to je realizacija popisa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:19