/ - ILUSTRACIJA: FOTO - DAN PORTAL
27/05/2023 u 13:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Maloljetnici osumnjičeni zbog požara na trgovisnkom objektu

Požar je u kratkom roku lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja, a nakon toga je izvršen uviđaj uz prisustvo vještaka iz oblasti požara, eksplozija i havarija, kao i vještaka iz oblasti elektro struke

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ su identifikovali dva maloljetna lica za koja se sumnja da su podmetnula požar na jednom trgovinskom objektu u Njegoševoj ulici u Nikšiću.  

- Protiv dva maloljetna lica je podnijeta krivična prijava državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, zbog sumnje da su izvršila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti. Naime, sumnja se da su oni 24. aprila podmetnuli požar na trgovinskom objektu, kojom prilikom je došlo do oštećenja na objektu i spoljnoj jedinici uređaja za klimatizaciju- rečeno je iz policije.

Požar je u kratkom roku lokalizovan od strane Službe zaštite i spašavanja, a nakon toga je izvršen uviđaj uz prisustvo vještaka iz oblasti požara, eksplozija i havarija, kao i vještaka iz oblasti elektro struke.

- Takođe, policijski službenici Regionalnog centra bezbdnost „Zapad“ su tokom maja,  preduzimajući intezivne i kontinuirane policijsko – tužilačke mjere i radnje, rasvjetlili četiri krivičnih djela iz oblasti požara, a koja su izvršena u prethodnom periodu i po tom osnovu procesuirali pet lica- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:55