Привођење Милошевића / - Ж.Б
11/06/2023 u 13:25 h
Željka Bojanić, Marija PalibrkŽeljka Bojanić, Marija Palibrk
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mariju Miloševiću ukinut pritvor, pa saslušan u SDT: Negirao povezanost sa ubistvom Kruščića

Za sada nema više informacija povodm čega je priveden specijalnom državnom tužiocu

Mariju Miloševiću danas je ukinut pritvor koji je određen po predmetu u kojem je optužen za povezanost sa ubistvom Radomira Đuričkovića, saznaje portal Dan. Ovu informaciju je iz podgoričkog Višeg suda za portal Dan potvrdila je samostalna savjetnica za odnose s javnošću Marija  Raković.

Ubistvo Đuričkovića: Radulović opet promijenio iskaz, Milošević tvrdi da je otet u zatvoru

Milošević je nakon toga sprovedne na saslušanje u SDT  povodm, kako nezvanično saznajemo, predmeta vezanog za ubistvo Miodraga Migija Kruščića.

On je, prema našim saznanjima, negirao bilo kakvu povezanost sa tim krivičnim djelom. Njemu je nakon toga određen pritvor do 72 sata.

- Nakon saslušanja osumnjičenom M.M.  za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo  oštećenog M.K. i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, specijalna tužiteljka je donijela rješenje o njegovom zadržavanju do 72 sata  od časa lišenja slobode - kazao je u izjavi za portal Dan specijalni državni tužilac Vukas Radonjić.

"SKY": Milošević tvrdi da mu smještaju robiju, a VDT da je on sa Kašćelanom dogovarao lažne svjedoke

Ranije je u pojedinim medijima objavljeno da je Milošević izvršilac ubistva Migija Kruščića, međutim do danas od strane SDT-a nije zvanično saopšteno da je Milošević osumnjičen u topm postupku.

Kruščić, je ubijen 21. maja 2018. godine dok je sjedio u lokalu “Palata”. Ubica je imao silikonsku masku i prišao je Kruščiću s leđa i u njega ispalio devet metaka. Analiza čaura pronađenih na mjestu likvidacije pokazala je da su meci ispaljeni iz pištolja “glok 17”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 21:37