Болница у Пљевљима / - ДАН
25/06/2023 u 21:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nakon svađe četiri puta uboden nožem u krugu Opšte bolnice Pljevlja

Poslije opsežne pretrage terena izvršilac ovog krivičnog djela N.P. lociran je i uhapšen u selu Borovica

Ispred službe hiruškog odjeljenja Opšte bolnice u Pljevljima danas je došlo do tuče dvije osobe srednjih godina, nakon čega je jedan od učesnika fuzičkog sukoba, I.Ć iz Pljevalja, zadobio kako saznaje PV portal četiri ubodne rane - tri u predjelu stomaka i jednu u grudi i tom prilikom probijen mu je grudni koš.

Kako Dan portal nezvanično saznaje povrijeđeni je Pljevljak Ivan Ćosović.

Nakon što je zadao povrede I.Ć, napadač N.P. se dao u bjekstvo.

Kako navodi PV portal, radnik obezbjeđenja bolnice tokom pokušaja da spriječi sukob zadobio je nekoliko posjekotina po rukama, a vozač Hitne pomoći, koji je takođe pokušavao da spriječi svađu, ostao je nepovrijeđen.

Povrijeđeni je najvjerovatnije uboden nožem, a poslije ukazane pomoći u bolnici I.Ć hitno je transportovan u KBC Podgorica. Nakon što je povrijedio I.Ć. napadač se dao u bjekstvo.

Sukobu je prethodilo pružanje pomoći povrijeđenom I.Ć koji je bio poprskan biber sprejom. Sa povrijeđenim je bila i majka, koja je bila prusutna kada je došlo do ranjavanja njenog sina.

Vrlo brzo na mjesto događaja pojavila se policija koja je blokirala šire područje oko Doma zdravlja i bolnice. U veoma kratkom roku utvrđeno je ko je izvršilac i uslijedila je opsežna potraga za bjeguncem.

Osim kraktke izjave da se na ovom slučaju i dalje radi iz Centra bezbjednosti Pljevlja nisu dali nikakve informacije.Policija će se zvanično oglasiti kad budu utvrđene sve činjenice jer je operativni rad još u toku, navodi PV portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:50