/ - FOTO: ŽELJKA BOJANIć SDT, POLICIJA
11/03/2024 u 10:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšić: Uhapšen mladić osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Nikšićka policija uhapsila je V.V. (18) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su identifikovali lica koja su, 10. marta, dva sata nakon ponoći, učestvovala u tuči u ulici Gojka Garčevića, nedaleko od jednog noćnog kluba, a kojom prilikom je D.K. zadobio teške tjelesne povrede. Jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Policija je, i između ostalog , pregledala izuzet video nadzor  sa lica mjesta.

- Policija je došla do sumnje da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane. Sumnja se da je V.V. (18) iz Nikšića, upotrebom noža, oštećenom D.K. nanio povredu u predjelu leđa, opasnu po život - pojašnjavaju iz UP.

Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva V.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike ovog događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 11:40