Бјелопољца терете за обљубу (илустрација) / - Гугл
13/04/2023 u 16:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novljanin odbio alkotest, određeno mu 25 dana zatvora

Sudija Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić, izrekao mu je kaznu uz koju je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet mjeseci i tri kaznena boda

Đ. B. (33) iz Herceg Novog određen je zatvor u trajanju od 25 dana nakon što je odbio da uradi alkotest.

Sudija Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenja u Herceg Novom, Andrija Vojvodić, izrekao mu je uz kaznu i mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od pet mjeseci kao i tri kaznena boda.

- Naime, dana 04.04.2023. godine, oko 12 časova, Upravi policije OB Herceg Novi, je od strane građana prijavljeno da jedno vozilo koje se kretalo magistralnim putem iz pravca Meljina u pravcu Igala, krivuda putem, i da se to vozilo zaustavilo uz potporni zid preko puta Garni hotela "Krušo" - navodi se u saopštenju budvanskog suda.

Prema njihovim riječima, pripadnici Uprave policije su odmah izašli na teren i zatekli vozilo i vozača, kojom prilikom je vozač odbio da se podvrgne alkotestiranju, zbog čega je lišen slobode i priveden u sud, gdje je nakon sprovedenog postupka i izvođenja dokaza utvrdjena njegova krivica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 05:50